14 Mayıs 2016 Cumartesi

5A Sınıfı - Emine Doğancı Öğretmen

5A sınıfı kayıtları








































































Bu  sınıf okulumuzda okuyan en büyük sınıftır. 1941-42 doğumluların sınıfıdır. Barbaros İlkokulu açılınca, 1953 yılında 5A sınıfında öğrenim görüp Haziran ayında mezun olmuşlardır.

1940-41 doğumlular ise 20-21 kişi birlikte fırının üstünde Fatma Erbek öğretmende okuyarak  mahallemizin ilk mezunları olmuşlardır.





















































































Sınıfta bu fotoğrafların bize ulaşmasını sağlıyan Oktay Demirkan (ikinci sıra ortası), başöğretmen Fevkiye Tamur'un oğlu Uygur Tamur ve Pakize Erkan öğretmenin kızı Esim Erkan da vardır.

1 yorum:

  1. Emine Doganci ogretmen MNBey sokagi sonunda otururdu, kizi Sezan benim sinif arkadassimdi Feriha Berksoy ogretmende 1952-1955 de okuduk 56 yi Nermin Töruner okuttu.... Biz MNBey 149 da oturduk karsi siramizda arkadasim Uğur Celayir (kiz) vardi, Pakize hanimin yegeniymis, ondan sarkilar ogrenip bize ogretirdi... Sanirim 1970 lerin sonuydu Eregli Demir-Celikte Calisirken oglunun da orada calistigini duydum bir arkadas toplantisina Pakize ögretmen de sürpriz yapip geldi harika bir gundu o da ben de cok mutlu olmustuk.

    YanıtlaSil